Delfin Szív Gyermek Nyári Táborok - Jelentkezz Táborozónak!

Kedves Érdeklődő!

Ezen az oldalon tudsz jelentkezni a Delfin Szív Alapítvány 2024-es nyári táboraira.

A jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni a táborozókat.

Kérlek, hogy alaposan olvasd át a tudnivalókat mielőtt jelentkezel.

Fontos tudnivalók:

2024-ben három Delfin Szív Nyári Tábort szervezünk, egyet Balatonakarattyán, kettőt Békéscsabán.

– Korhatár: 9-15 év (a jelentkező elmúlt 8 éves, de még nem töltötte be a 15. életévét)

A balatonakarattyai és békéscsabai Delfin Szív Nyári Táborok

A balatonakarattyai Delfin Szív Nyári Tábor részletei:

– Időpont: 2024. június 23-26.

– Az első 10 jelentkezőt tudjuk fogadni.

– Helyszín: Balatonakarattya, Köztársaság utca

– Részvételi díj: 59 000 HUF

– Early bird ár: 49 000 HUF 2024.03.30-ig történő jelentkezés esetén

A békéscsabai Delfin Szív Nyári Táborok részletei:

– Időpontok: 2024. július 9-12. / 2024. augusztus 13-16.

– Az első 14 jelentkezőt tudjuk fogadni táboronként.

– Helyszín: Békéscsaba, Acton Iskola Tanya, Nagyrét 1550

– Részvételi díj: 59 000 HUF

– Early bird ár: 49 000 HUF 2024.03.30-ig történő jelentkezés esetén

részvételi díj mindegyik tábor esetében tartalmazza az utazást Budapestről, a szállást, napi 3 étkezést, kreatív, fejlesztő foglalkozásokat, részvételt a Delfin Szív Nyári Táborok programjain.

Programok

Kreatív foglalkozások – jobb agyféltekét dolgoztató programok. A kézművesség segítségével a gyerekek kifejezhetik egyedi ötleteiket, és csodálatos alkotásokat hozhatnak létre.

Csukott szemű önfejlesztési játékok – megtapasztalják a gyerekek, hogy mennyire felerősödik az érzékelésünk, amikor az egyik érzékszervünket kizárjuk. Jobban tudunk befelé figyelni és meghallani a belső hangunkat.

Szabadulószoba – izgalmas logikai és ügyességi feladatok egymást követő sorozata, melyeket megfejtve a gyerekek eljutnak a célig és megtalálják a kincset. Vajon az út fontosabb, vagy maga a cél? Erre is megleljük a választ.

Cashflow társasjáték – pénzügyi tudatosság fejlesztése játékos formában. A játék során felmerülő helyzetek és kihívások segítik a gyerekeket abban, hogy megértsék a pénzügyi világ működését, valamint azt, hogyan építhetnek fel passzív jövedelmet. A gyerekeknek megmutatjuk, hogy ezek a célok elérhetők. Tágítjuk a gondolkozásukat.

Álomtabló – az álomtabló elkészítése egy kreatív, alkotó tevékenység, képekkel, szavakkal és rajzokkal fejezik ki a gyerekek a céljaikat, vágyaikat, álmaikat. Amikor minden nap látjuk az álmainkat magunk előtt, könnyebben rá tudunk összpontosítani és meghatározni a lépéseket, amelyeket tennünk kell az elérésük érdekében.

És még sok minden más izgalmas programmal várjuk a gyerekeket! Természetesen lesz lehetőségük kötetlen beszélgetésre, barátkozásra.

 A békéscsabai táborok keretében 1 napot Szalontán, Böjte Csaba Árva gyerekeknél töltünk, ahová adományokat viszünk és együtt játszunk a gyerekekkel.

Fizetéssel kapcsolatos információk

A regisztráció után 8 munkanapon belül kiküldünk neked a megadott e-mail címre egy díjbekérőt, amelyen szerepel az utalással kapcsolatos összes adat.

Az előleg összege 12 000 HUF, melyet a díjbekérő kiállítástól számított 2 héten belül szükséges utalni, a fennmaradó összeget pedig a balatonakarattyai tábor esetén 2024.05.20-ig, a békéscsabai táborok esetén 2024.06.20-ig.

Adatok az utaláshoz:

Delfin Szív Alapítvány

IBAN: HU49 1040 2166 5052 7076 7152 1002

SWIFT: OKHBHUHB

A megjegyzés rovatba kérlek írd be a neved és azt, hogy adomány.

Várunk sok szeretettel minden gyermeket!

Érzel-mese fejlesztő tábor Budapesten a Delfin Szív Alapítvány szervezésében

Mi az Érzel-mese?

Az Érzel-mese a saját és mások érzelmeinek érzékelésével, kezelésével és pozitív befolyásolásával kapcsolatos játékok, mesék, gyakorlatok összessége. A táborban a gyermekek megtanulhatják és megtapasztalhatják milyen jól tudják megérteni, kifejezni, kezelni a saját érzelmeiket, valamint átérezni másokét.

Mire fókuszálunk?

Az Érzel-mese fejlesztő tábor megalapozza, hogy a gyerekek felismerjék és kifejezzék érzelmeiket, kapcsolatot teremtsenek belső önmagukkal. A tábor során több területet is érintünk, ami az érzelmeinkhez és a másokkal való együttműködéshez kapcsolódik (én-tudatosság, önszabályozás, társas készség) játékos formában, a gyermekek életkorának megfelelően. Mesék, játékok és mozgás segítségével felfedezzük, hogyan kapcsolódnak össze az érzelmeink, gondolataink és tetteink. A program fő hangsúlya az egymásra figyelésen és az empátián alapul. Gyakorlatokat végzünk csukott szemmel is, hogy felerősítsük a gyerekek érzékelését és megérzéseit. A táborban megtanuljuk azt is, hogyan oldhatjuk fel a szorongást és a feszültséget, és ezeket az újonnan szerzett ismereteket könnyedén alkalmazhatják a gyermekek a mindennapi életben.

Kiket várunk:

Várjuk azokat a gyerekeket, akiknek segítségre van szükségük abban, hogy meglássák erősségeiket, könnyebben alakítsanak ki baráti kapcsolatokat, játsszanak és ismerkedjenek, együttműködjenek más gyerekekkel. Ha szeretnéd, hogy gyermeked jobban megtalálja a hangot a testvérével, vagy meg tudja osztani az érzéseit és nehézségeit, hogy kifejezze, mire lenne szüksége, akkor szeretettel várjuk a táborban.

Időpont: 2024.07.30 – 08.02

Helyszín: Mosolykulcs Képességfejlesztő Központ, 1133, Budapest, Visegrádi u. 88.

Ár: 59 000 Ft / gyermek

A részvételi díj tartalmazza a fejlesztő foglalkozásokat, napi 3x-i étkezést: tízóraira gyümölcsöt, ebédre egészséges melegételeket, uzsonnára pedig szendvicset vagy pékárut biztosítunk.

A tábor napközi jelleggel működik, így 8 órától 16:30-ig tart.

További információ:

+36 70 423 06 31 Mike Andrea
+36 20 269 1898 Somay Eszter

delfinszivnyaritabor@gmail.com

0
    0
    Kosaram
    Üres a kosarad