Pénzügyi családállítás

Időpontok:

2024. március 17. 9:30-18:30
2024. április 14. 9:30-18:30
2024. május 19. 9:30-18:30

Helyszín:

Happy Kids Iskola, 1224. Budapest, Fodor utca 36.

10000 Ft

Leírás

Mi is a családállítás?

A családállítás egy olyan úttörő módszertan, amely segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat melyek hátráltatják az embert az előrehaladásban, amelyet tudat alatt hoztál a családodból.

Mi is akkor a pénzügyi családállítás?

A családállítás egy olyan változata, amely csak a családban levő pénz energia áramlását veszi elő és azzal dolgozik.  Segít felismerni visszatérő olyan viselkedési, érzelmi mintákat a pénzzel, gazdagsággal, a félelmekkel kapcsolatban melyek a családból származnak és eddig hátráltattak  abban, hogy anyagilag nagyobb bőségben élhess.

Mit lehet várni egy ilyen állítástól?

Saját bőrödön tapasztalod meg és saját szemeddel figyelheted meg a körülötted lévő emberek által képviselt dinamikát, amely segít neked megérteni és kívülről látni a rád ható energetikai erőket.

Miután megtörtént az állítás és a felismerések, ott helyben lehetséges a blokkok kioldódása, miután a tudat alattiból felszínre kerültek a dolgok.

Kinek ajánljuk a pénzügyi családállítást?

Nem baj, ha már kipróbáltad a Hellinger családállítást korábban és van tapasztalatod a módszertannal kapcsolatban, hogy ne kelljen Téged győzködni arról, hogy a módszer mennyire hiteles.  Inkább lépjünk egyből a tapasztalások mezejére!

Azok számára ideális a módszer, akiknél a pénz áramlásában valahol van megakadás és nem tudnak áttörni egy bizonyos plafont az anyagi stabilitás és bőség teremtésében.

Akkor ideális neked ez a módszer, ha hiszel az energiákban, az alternatív megközelítésekben és nem elég neked az, ha olvasol valamilyen könyvet a gazdagságról, bőségről, vagy hallgatsz előadást másoktól, mert nem tudod megvalósítani mindazt.

Akkor ideális neked ez a workshop, ha szereted a gyakorlatias dolgokat és saját bőrödön, érzékeléseden keresztül megtapasztalni az energiákat és a változást, amit hoznak.

Én 6 alkalmat szoktam javasolni de persze 1 alkalom is tökéletes . Itt a 6 külön alkalom ami havi 1 x van , ami mind más jellegű gyakorlatokból áll. Ezek csoportosan de mégis személyre szabottan csoportos gyakorlatok.
1. Családállítás
2. Színpad teremtés: (Egy sorozat csukott szemű gyakorlat ahol valaki a vezető és egy másik meg a követőt képviseli. Ez képviseli a kapcsolatunkat a környezetünkkel és hogyan reagálunk amikor valami változik a környezetünkbe ) Ez gyönyörűen kimutatkozik a térben.
3. Táncmeditáció, Tánc Állítás
4. Színpad teremtés: Ez egy magasabb fokozattaa szinpadi állitásnak és megnézzük hogy milyen változások történtek a kettő honapban a környezetünkel.
5. Te állítod be saját Pénz állítási hiedelmedet a térben.

6. Itt a saját életednek a filmet megírod és megrendezed. Itt a szereplők megerösitik benned amiket te ténylegesen szeretnél befogadni és teremteni az életedben. Ez is csoportos dinamika.

Csak szeretném jelezni hogy lehet hogy nem mindenkinek lesz idő hogy egy teljes állítást csináljunk.  Főleg akik az utolsóként foglaltak, csak segítőként tudnak csatlakozni, mert utolsó percben szoktak többen is foglalni. Viszont segítőként is nagyon sok hasznos gyakorlat lesz ami személyre szabott is tanulságos és ami erősíti a fejlődést.

További információk

Időpont

2024.03.17. 9:30-18:30, 2024.04.14. 9:30-18:30, 2024.05.19. 9:30-18:30

0
    0
    Kosaram
    Üres a kosarad