Újra és Újra miért történik meg velem majdnem ugyanaz?

Igen, elmész például új munkahelyre és egy X idő múlva a főnök, vagy az egyik munkatárs biztosan téged kezd el szekálni.

De elég, ha csak elmész este találkozni a barátokkal és jó eséllyel téged néz ki valaki. Az is előfordulhat, hogy egy új párkapcsolatban kis idő múlva hasonló gondokat veszel észre, mint az előző kapcsolatodban.

Delfin_Szív

HÁT DE MIÉRT? Ez a kérdés „jópár” embert foglalkoztat nap, mint nap. A guruk mondják, hogy Önismeret hiánya bla bla, de hát én ismerem magam, foglalkozok is magammal, esetleg olvasok is önismerettel, önfejlesztéssel foglalkozó könyveket.

Valamiért mégis megesik, hogy ugyanabba a helyzetbe esek újra.

Most megint kérdezheted joggal, hogy „Miért”?

A ciklikus hibákat az emberiség 90%-a újra és újra elköveti. Ezek a viselkedésformák újra és újra előjönnek valahonnan, és addig fognak ismétlődni még valami élesen mást nem teszel.

Jó, jó ezt is hallottam már és most jön a tuti. Figyelek.

Lehet ki is próbáltál egy két önfejlesztő tréninget, vagy előadást, de mégis ugyanúgy megtörténnek veled a dolgok, vagy talán érzed, hogy fejlődtél azért, de átütő siker még nem volt.

Mesélek egy rövid sztorit

Sétálsz az utcán. Jönnek szembe veled az emberek. Hirtelen megakad egy emberen a szemed, aki maga elé bámul. Azonnal megérzed, hogy valami bántja.

Hoppá, ez hogy lehet? Nem beszéltél még vele soha. Nem is ismered, mégis érzed.

Ezt hívjuk intuíciónak. Az ismeretlen embertársad érzelmeit, te valamiért érzékeled.

Szerinted ezeket az érzékeket lehet fejleszteni? Ez egy abszurd kérdés volt, mert tudod a választ, a Delfin szívvel igen, lehet fejleszteni az érzékeidet. (Vagy ha nem tudtad a választ, akkor most megtudtad. 🙂 )

Oké, de hogy segít a Delfin Szív nekem?

A megérzéseid, intuícióid során valamilyen érzelmi kapcsolódás jön létre. Az előző példánál, ha meglátod a szomorú embert akár a másodperc törtrésze alatt is átérzed, amit Ő érez.

Egyébként tudtad, hogy így kapcsolódsz a barátaidhoz, párkapcsolatokhoz, de még a pénzhez is?

Ha ezeket az érzelmi kapcsolódásokat, kötődéseket jobban megismered, javíthatsz is rajtuk. Az hogy jobban megismerd és fejlődj az érzéseidben, segít neked a csoportos gyakorlati Delfin Szív program és a mentor Peter Jones.

Szóval a Delfin Szív…

A delfin szívben egy befogadó és segítő csoport támogat téged, játékos önfejlesztő gyakorlatokon keresztül, hogy szebben érzékeld a külvilágot és saját magadat.

A gyakorlatok által, saját magad érzelmi kötődéseidet is észreveszed és Peter és a csapat segítségével meg tudod változtatni, jobbá tudod tenni a kapcsolataidat az emberekkel, és mint említettem a pénzzel való viszonyodat is. 

Most akkor mit csináljak? – Gyere el egy ingyenes Delfin szív gyakorlati önfejlesztő tréningre és már az első alkalommal átéled a vidám fejlődést.

 

Áramlásban gazdag napot kívánok!

Peter Jones

Peter Jones

Tréner

Hozzászólások

Legútóbbi bejegyzések:

Delfin szív videó: