Gyerekek

A Dolphin Sziv egy önfejlesztő program, amely javítja kapcsolatunkat a szüleinkkel – magunkkal, barátainkkal, pénzzel és a külvilággal. Csoportos és egyéni technikákat használunk, amelyeket szakértőktől, spirituális tanítóktól és gyógyítóktól kombináltam.

A delfinek rezgéseket használnak (énekléssel), hogy érezzék a körülöttük lévő tárgyakat és más állatokat. Ezek a rezgések visszapattannak, és így látják a világot. (A szemük nem olyan erős).

Az emberek viszont túl sokat használják a szemüket és fülüket, hogy lássák és hallják a körülöttük lévő kapcsolatokat. Az átlagembernek a világ 70% -a ezen a két érzéken alapul. Túl sokat függünk ezektől az érzékszervektől, és hagyjuk, hogy a külső dolgok befolyásolják és irányítsák az életünket. A média, rádió, t.v. , magazinok befolyásolhatják mindennapi életünket. Ezért gyakorol a Dolphin szív olyan technikákat, amelyek csukott szemmel megerősítik belső intuíciónkat és belső hangunkat.

A múltban tanult negatív programok, amelyek befolyásolják az életünket:

  1. A tanár azt mondja: Ha ezt és ezt csinálod 1-2 évig, csak akkor leszel jó
  2. Ha nem tanulsz vagy nem dolgozol keményen, nem fogod elérni a célodat
  3. Hisszük, hogy a híres színészek gazdagok – bármit megtehetnek – és bárhová utazhatnak. Ez is illúzió, mivel sok színész nem akarja elhagyni a házát, mivel az emberek mindig követik őket, vagy fotózkodni akarnak velük. (Olyan, mint egy fényűző börtön) Valóban szabadok?

Minden, amit el akarunk érni, már bennünk van. A delfinszív megtanít arra, hogy szemünk és fülünk elzárásával hallgassunk belső szívünkre és belső hangunkra.

  1. Néhány gyakorlat a következőket tartalmazza: Séta egy nagy joga teremben csukott szemmel, más emberek akadályaival.
  2. Próbáljuk megtalálni a társunkat (rotáció partnerről partnerre) a szobában, csukott szemmel (ebben az esetben a kapcsolat azzal, amit finomhangolni szeretnénk az életünkben.) Pénz- kapcsolat, önmagunk, barátaink stb.
  3. Hogyan engedjük be az energia, a pénz és a szeretet áramlását az életünkbe. Kapcsolatunk önmagunkkal, a pénzzel és a partnerekkel ugyanaz. Megtanulhatunk fejlődni, hogy a pénz és az energia áramlását és elfogadását beengedjük az életünkbe.

Ha érdekesnek találja ezt a módszert, próbálja ki ingyen, és mondja el nekünk tapasztalatait. Várunk mindenkit nyitott és szabad szívvel.